Järjestä yksityistilaisuus kauniissa museokahvilassa Finlaysonin alueella Tampereella

Kahvila Milavida tarjoaa historiallisen miljöön yksityistilaisuuksille Tampereella. Voit järjestää meillä esimerkiksi kokouksia, kahvitteluhetkiä ja merkkipäiväjuhlia.

 

Lue lisää ja tee varaus!

Yhteystiedot

Tunnelmalliset tilat

Kahvila Milavida sijaitsee Milavidaksi nimetyssä palatsissa, jonka Finlaysonin omistajasukuun kuulunut Peter von Nottbeck rakennutti 1800-luvun lopussa perheensä asunnoksi. Palatsi myytiin Tampereen kaupungille 1905, ja sittemmin rakennuksessa ovat toimineet museo ja sota-aikana Punaisen Ristin sairaala. 

 

Palatsi on remontoitu alkuperäistä 1890-luvun henkeä kunnioittaen. Kahvila Milavidan kunnostetuissa tiloissa voit järjestää erilaisia yksityistilaisuuksia, kuten yritysten ja yhdistysten kokouksia, ristiäisiä, syntymäpäiviä ja muita merkkipäiväjuhlia. Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Tarjoilut toivomusten mukaan

Kahvila Milavida tarjoaa asiakkailleen muun muassa kahvia, kakkua sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia. Valikoimamme kattaa myös erikoiskahvit sekä kuohuviinin ja viinin. Kahvilamme on avoinna sekä museon aukioloaikoina että tilauksesta muina aikoina.

 

Voimme sopia tilaisuuteesi sopivasta tarjoilusta toiveidesi mukaan.

Kysy lisätietoja