Ainutlaatuinen kahvila Tampereella

Kahvila Milavida on ainutlaatuinen kahvila Milavidan palatsissa Tampereella. Palvelemme sekä museon asiakkaita että muuten kahville poikkeavia. Meillä voit järjestää myös yksityistilaisuuksia historiallisessa miljöössä. Meiltä löytyy myös kaksi terassia, ja toimimme A-oikeuksilla.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Kahvihetkiä vanhassa palatsissa

Kahvila Milavida tarjoaa uniikkeja kahvihetkiä alkuperäiseen, 1800-luvun lopun henkeen kunnostetussa Milavidan palatsissa. Palatsi rakennettiin yksityiskodiksi ja se myytiin myöhemmin Tampereen kaupungille. Nyt tiloissa toimivat kahvilamme lisäksi museo sekä museokauppa.

 

Voit ostaa meiltä liput Museo Milavidaan ja nauttia kahvia, virvokkeita, kakkuja sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia esimerkiksi museovierailun päätteeksi. Tarjoamme myös erikoiskahveja, kuohuviiniä ja viiniä. 

Kahvila keskellä kaunista puistoaluetta

Museoon ja palatsin tiloihin tutustumisen ohella voit nauttia ympäröivästä Näsikalliosta ja Näsinpuistosta. Näsinpuisto sijaitsee Tampereella niin kutsutussa Finlaysonin kaupunginosassa, ja sieltä on upeat näkymät läheiselle Näsijärvelle. Puistosta löytyy muun muassa suihkulähde, muistomerkki ja leikkipuisto.

 

Puistoalueelle ei pääse autolla, mutta pysäköintipaikkoja on kävelyetäisyydellä. Voit saapua myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Lisää saapumisesta ja pysäköinnistä

Aukioloajat

Maanantai Suljettu

Tiistai - Sunnuntai 11:00 - 18:00